Børn

Kranio-Sakral Terapi til børn
Dit barn har – i lige så høj grad som dig – behov for et velfungerende, afbalanceret knogle- og nervesystem til at vokse og trives i livet.

Hvad er Kranio-Sakral?
Kranio-Sakral systemet består af knoglerne i kraniet, ansigtet og korsbenet, membranerne, som holder hjernen på plads i forhold til disse knogler og væsken, som cirkulerer omkring hjernen. Det er nødvendigt for hjernens funktion at Kranio-Sakral systemet fungerer optimalt.

Kranio-Sakral terapi til børn?
Kranio-sakral terapi til børn består af præcise, forfinede og meget blide teknikker, der tager hensyn til at børns kranie- og knoglestruktur er anderledes end voksnes. Børn behandles med særlige teknikker udviklet specielt til børn. Jo tidligere barnet behandles, jo mindre skal der til at rette eventuelle ubalancer. Børn reagerer hurtigt på behandlingen, og de kan behandles helt fra fødslen.

Hvad er Kranio-Sakral Terapi godt for?
* Skævheder eller smerter i kranie, nakke og ryg
* Koliklignende symptomer som voldsom/uforståelig gråd
* Indlærings– og koncentrationsbesvær
* Stress, herunder bl.a. hovedpine, let til gråd, søvnbesvær
* Dårlig trivsel, tristhed, angst
* Mangel på selvtillid, stille barn/generthed
* Skæv tandstilling og kæbespændinger
* Adfærdsbetegnelser som: Autisme, ADHD, OCD
* Og meget andet.

Hvordan foregår behandlingen?
Der anvendes meget lette tryk på specielle steder på hovedet, nakken, ryggen og korsbenet således at der sker en dyb afspænding. Forskellige behandlingsformer kombineres, som det skønnes bedst for barnet.

Første behandling
Tillid og tryghed er nøgleordene, når et barn er til behandling. Der bruges derfor den nødvendige tid til at skabe den gode kontakt til jeres barn, som er nødvendig hvis barnet skal føle sig tryg og kunne modtage behandling. Behandlingen foregår på barnets præmisser, og naturligvis tildels også i samarbejde med forældrene.

Generelt
For næsten alle børn gælder, at de har behov for at få løsnet hele kroppen, for at de kan få en vedvarende forbedring. Behandlingen vil derfor indebære at kroppen også bliver løsnet omkring fødder, ben, bækken, ryg, skuldre og især nakken. Det hele foregår med blide, bløde hænder. Små børn har brug for at mor eller far er til stede under hele behandlingen, mens større børn/unge kan have et ønske om at være alene (når vi har fået opbygget en gensidig forståelse). I det tilfælde kan du vente i venteværelset eller gå en tur, alt efter hvad vi aftaler.

Save