Naturlig ansigtsløftning, ALT

Hvad er A.L.T.?
Ansigts Løftnings Teknik. Den særlige A.L.T. teknik er en blid, men særdeles effektiv metode til at forynge ansigtets udseende.

Hvad er A.L.T. Behandling godt for?
Udover den kosmetiske ansigtsløftningseffekt er A.L.T. også effektiv til at afhjælpe f. eks. asymmetri, ansigtslammelser, migræne og kæbespændinger.

Hvordan foregår behandlingen?
Ved metodisk at massere alle 97 muskler i ansigtet, hovedbund, nakke, hals og øverste del af skuldrene, fjernes ophobet stress fra ansigtets hud og muskler og et ungt, afslappet og glat udtryk kommer til syne igen, mens kroppen afslappes.

A.L.T. har en vedvarende effekt. Der bruges en speciel bindevævsmassage teknik, som påvirker det midterste lag af huden. Dette lag har mange nerveender. Disse nerveender reagerer på et ganske let tryk. Ved et nøjagtigt tryk i en eksakt retning kan nerverne i det midterste lag stimuleres og derved skabe en afspænding i bindevævet.

En fuld A.L.T. består af 6 behandlinger i et forløb over 6-18 uger, hvor der arbejdes på forskellige områder hver gang. Herefter kan man vælge opfølgende behandlinger efter behov.

Kært barn har mange navne. Her en artikel fra The Guardian, som beskriver ansigtsterapi på en anden måde. Det beskrevne svarer til en del af ALT behandling:

why-celebrities-love-buccal-massage-mouth-facial

Save

Save