Tandfaglige kurser

Muskelafspændings teknikker og Kranio Sakral Terapi for tandfagligt personale og andre interesserede.
Kurserne er udarbejdet i samarbejde med SD Education og udbydes ved forespørgsel.

Datoer for 2022 aftales ved henvendelse. De vil blive afholdt i Solrød Sundhedshus.

Jeg kan også komme til jeres klinik ved minimum 4 deltagere. Der kan komme tillæg i prisen i forbindelse med kørsel og evt. overnatning.

Kontakt Anette tlf: 20 10 67 00 hvis du er interesseret.

Kursus I lørdag eller søndag
”Den lette berøring med den dybdegående effekt”. Hvad er kranio-sakral terapi og hvor stammer den fra? Den lette berøring, hvordan gør man? Du lærer forskellige teknikker til at reducere spændinger hos patienten: nakken, kæberne og det som sidder tæt på, bl.a. halsen, øverste del af skuldre og området omkring ørerne. På kursus I vil der være overvejende fokus på afspænding af musklerne i relation til mund, kæber og ansigt – områder som er væsentlige for tandfagligt personale og andre der møder lignende problematikker i deres arbejde.

Pris 3.750 kr. inkl. moms

Kursus II lørdag eller søndag
Forudsætter deltagelse på kursus I
Her lærer du flere teknikker til at reducere spændinger og skabe mere plads i munden hos patienten. Her vil overvejende være fokus på afspænding af flere led i kraniet, specielt i munden, men også andre relaterede områder som vurderes væsentlige. På kursus II arbejder vi på selve knoglerne og led.

Pris 3.750 inkl. moms

Sted:
Solrød Sundhedshus, Solrød Center 70-80, 2680 Solrød Strand  Tlf: 20 10 67 00
Underviser:
Anette Zioni, Kropsterapeut, kranio-sakral terapeut RAB og sygeplejerske
Formål:
På kurserne vil du lære enkle manuelle teknikker, som kan hjælpe patienten til afspænding og afstresning. Du vil også lære teknikker, som kan skabe bedre plads i munden og større bevægelighed i kæberne. Patienten vil føle sig tryg og bedre tilpas, og du vil få lettere ved at udføre tandarbejdet på spændte og stressede patienter. Der bliver taget hånd om deres stress/nervøsitet, hvilket giver tillid og en følelse af omsorg. Det behøver blot at være 10 minutters behandling med kranio-sakral terapi (KST) i tandlægestolen inden behandlingsstart, da behandlingen har øjeblikkelig virkning. Kurserne vil være en blanding af teori og praktiske teknikker. Der vil være fokus på at få fat i den specifikke lette berøring, som er kendetegnende for KST og bindevævsteknikker.
Dagene vil være meget praktisk orienteret, da deltagerne øver alle teknikker på hinanden og får dermed en fornemmelse af hvordan det føles, og hvordan de udføres.
Der vil blive udleveret et kompendium med al gennemgået materiale, og der vil være mulighed for sparring og erfaringsudveksling på facebookgruppen: SD Education, Kranio Sakral Terapi.
Frokosten er inkluderet