Tandfaglige kurser

Muskelafspændings teknikker og Kranio Sakral Terapi for tandfagligt personale.
Kurserne udbydes i samarbejde med SD Education.

Nye datoer for sidste halvår af 2020 og frem er under planlægning

Kursus I lørdag
”Den lette berøring med den dybdegående effekt”. Hvad er kranio-sakral terapi og hvor stammer den fra? Den lette berøring, hvordan gør man? Du lærer forskellige teknikker til at reducere spændinger hos patienten: nakken, kæberne og det som sidder tæt på, bl.a. halsen, øverste del af skuldre og området omkring ørerne. På kursus I vil der være overvejende fokus på afspænding af musklerne i relation til mund, kæber og ansigt – områder som er væsentlige for tandfagligt personale.

Pris 3.600 kr. inkl. moms

Kursus II lørdag
Forudsætter deltagelse på kursus I
Her lærer du flere teknikker til at reducere spændinger og skabe mere plads i munden hos patienten. Her vil overvejende være fokus på afspænding af flere led i kraniet, specielt i munden, men også andre relaterede områder som vurderes væsentlige for tandfagligt personale. På kursus II arbejder vi på selve knoglerne og led.

Pris 3.600 inkl. moms

Sted:
SD Education, Rosenborggade 3, 2. sal, 1130 København K. Tlf: 22 92 20 80
Underviser:
Anette Zioni, Kropsterapeut, kranio-sakral terapeut RAB og sygeplejerske
Formål:
På kurserne vil du lære enkle manuelle teknikker som kan hjælpe patienten til afspænding og afstresning. Du vil også lære teknikker, som kan skabe bedre plads i munden og større bevægelighed i kæberne. Patienten vil føle sig tryg og bedre tilpas, og du vil få lettere ved at udføre tandarbejdet på spændte og stressede patienter. Der bliver taget hånd om deres stress/nervøsitet, hvilket giver tillid og en følelse af omsorg. Det behøver blot at være 10 minutters behandling med kranio-sakral terapi (KST) i tandlægestolen inden behandlingsstart, da behandlingen har øjeblikkelig virkning. Kurserne vil være en blanding af teori og praktiske teknikker. Der vil være fokus på at få fat i den specifikke lette berøring, som er kendetegnende for KST og bindevævsteknikker.
Dagene vil være meget praktisk orienteret, da deltagerne øver alle teknikker på hinanden og får dermed en fornemmelse af hvordan det føles, og hvordan de udføres.
Der vil blive udleveret et kompendium med al gennemgået materiale, og der vil være mulighed for sparring og erfaringsudveksling på facebookgruppen: SD Education, Kranio Sakral Terapi.
Frokosten er inkluderet