Tandfaglige kurser

Muskelafspændings teknikker og Kranio Sakral Terapi for tandfagligt personale og andre interesserede.

Kurserne er udarbejdet i samarbejde med SD Education og udbydes ved forespørgsel.

Kursus 1 lørdag eller søndag
”Den lette berøring med den dybdegående effekt”. Hvad er kranio-sakral terapi og hvor stammer den fra? Den lette berøring, hvordan gør man? Du lærer forskellige teknikker til at reducere spændinger hos patienten: nakken, kæberne og det som sidder tæt på, bl.a. halsen, øverste del af skuldre og området omkring ørerne. På kursus I vil der være overvejende fokus på afspænding af musklerne i relation til mund, kæber og ansigt – områder som er væsentlige for tandfagligt personale og andre der møder lignende problematikker i deres arbejde.

Pris 3.000 kr. excl. moms per person, ved minimum 4 kursister

Kursus 2 lørdag eller søndag
Forudsætter deltagelse på kursus I
Her lærer du flere teknikker til at reducere spændinger og skabe mere plads i munden hos patienten. Her vil overvejende være fokus på afspænding af flere led i kraniet, specielt i munden, men også andre relaterede områder som vurderes væsentlige. På kursus II arbejder vi på selve knoglerne og led. Og samler op på teknikkerne fra kursus 1.

Pris: 3.000,00 kr. excl. moms per person, ved minimum 4 kursister

Dato og tid for aktuelle kommende kurser: Kontakt mig.

Sted:
Jeg kommer til jer ved min. 4 deltagere.
Der vil være tillæg for kørsel og eventuel overnatning.
 
 
Underviser:
Anette Zioni, Kropsterapeut, kranio-sakral terapeut RAB og sygeplejerske
 
 
 
Formål:
På kurserne vil du lære enkle manuelle teknikker, som kan hjælpe patienten til afspænding og afstresning. Du vil også lære teknikker, som kan skabe bedre plads i munden og større bevægelighed i kæberne. Patienten vil føle sig tryg og bedre tilpas, og du vil få lettere ved at udføre tandarbejdet på spændte og stressede patienter. Der bliver taget hånd om deres stress/nervøsitet, hvilket giver tillid og en følelse af omsorg. Det behøver blot at være 10 minutters behandling med kranio-sakral terapi (KST) i tandlægestolen inden behandlingsstart, da behandlingen har øjeblikkelig virkning.
 
 
Kurserne er en blanding af teori og praktiske teknikker. Der vil være fokus på at få fat i den specifikke lette berøring, som er kendetegnende for KST og bindevævsteknikker. Der vil være max 8 kursister pr kursus.
Dagene vil være meget praktisk orienterede: deltagerne øver alle teknikker på hinanden og får dermed en forståelsen af, både hvordan det føles – og hvordan de udføres.
 
 
Der vil blive udleveret et kompendium med al gennemgået materiale. Herefter er det op til den enkelte at komme i gang med at bruge teknikkerne i praksis.
 
 

Forplejning:  Sørger I for.

Tilmelding: på mail